Bio brokkoli csíramag vegyszermentes termesztésből
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer.
Csírázási idő: 3-7 nap.
Vetőmagok csíráztatásra:
Tél végére jelentkeznek rajtunk a vitaminhiány tünetei. CSÍRANÖVÉNYEK sorozatunkban olyan vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.
A legfontosabb, hogy kizárólag erre a célra forgalmazott magokat használjunk, mert az ismeretlen eredetű magok esetleg vegyszerrel kezeltek, vagy csírázásra alkalmatlanok lehetnek. A legértékesebbek a bio magok, mivel ezek garantáltan vegyszermentes termesztésből származnak.
Címkék: Vetőmagok, Csíranövények